Duurzame nieuwbouw

44 Woningen in Twello voorzien van de HydroTop

Nieuwbouw woningen in Twello

44 stuks woningen in Twello zijn voorzien met een HydroTop prefab indak warmtepomp oplossing. Inmiddels zijn de eerste woningen al bewoond en genieten bewoners van het prachtige eindresultaat. Dit duurzame project van de HydroTop in Twello is tot stand gekomen in samenwerking met Nikkels bouwbedrijfLoohuis Installatietechnieken Almelo BV en HydroTopWorks.

HydroTop in Twello

De combinatie wordt via een opening in het dak op zolder geplaatst en is te vergelijken met een dakraam. Het gedeelte/onderdeel dat energie uit de buitenlucht wint, steekt circa 15 centimeter boven de dakbedekking uit. Indien gewenst kan de afdekkap in een kleur worden gespoten waardoor deze bijna volledig wegvalt tegen de ondergrond. Dit resulteert vervolgens in een een mooiere uitstraling. Onze HydroTop is verkrijgbaar in vier varianten: een 1-fase toestel met een verwarmingscapaciteit van 3kW, 5kW, 7kW en 9kW. Bekijk het product of neem bij vragen direct contact met ons op!

Bekijk alle projecten

Op maat gemaakt!

Het grote voordeel van een HydroTop warmtepomp is dat je deze op zo goed als ieder schuin dak kunt plaatsen. Dit kan in zowel een bestaand plan, als in een nieuwbouwwijk.  De HydroTop neemt weinig ruimte in beslag en en is naadloos in het dak van de woning te integreren. De warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht. De buitenunit is ingebouwd en de binnenunit plaatst men op een zo dicht mogelijke afstand van de HydroTop. Heb je nog specifieke vragen over dit project (HydroTop in Twello)? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

DHPS – vraag een offerte aan bij onze adviseurs  

DHPS – voor meer informatie en specificaties over duurzame dakoplossingen